woensdag 20 februari 2013

Meer sjans met Frans - de app!


Het is zover: Meer sjans met Frans - de app is in de lucht! En helemaal GRATIS bovendien!
Na maanden nadenken, schrijven, herschrijven, uitproberen en weer opnieuw beginnen is eindelijk mijn nieuwste Franse taalproduct verschenen: een applicatie voor smartphones en tablets van het type Android! Sorry dus voor de Apple-aanhangers ...
Als trouwe lezers kennen jullie de titel van mijn eerste boek Meer sjans met Frans!, dat onlangs in een geactualiseerde uitgave opnieuw op de markt is gekomen. Mijn blog draagt dezelfde titel en nu dus ook mijn app. Klik op onderstaand plaatje om naar Google Play te gaan. Je kunt de app ook dowloaden met behulp van de QR-code.


Iedere keer wanneer je de app opent, ontvang je een nieuwe Franse taaltip. Het zijn korte teksten, over verschillende onderwerpen en van verschillende moeilijkheidsgraad. Er zijn dertig tips in totaal, voor een maandje ongeveer, wanneer je er eentje per dag opent. Vergeet niet eerst de tuturial te lezen. En … vergeet vooral niet je feedback en je beoordeling in sterren te geven op Google Play.
Natuurlijk kun je ook via deze blog of mijn website www.marioneverink.eu laten weten wat je ervan vindt en of de app je helpt om je Frans verder te verbeteren. 
Veel Frans leerplezier!

 

1 opmerking: