
Ratjetoe en andere (w)etenswaardigheden
uit de Franse taalkeuken
Marion Everink
Scriptum Publishers
ISBN 978 90 5594 740 9
160 pag.
24,50 €
Waarom heet een kir eigenlijk zo en komt la sauce hollandaise echt uit Nederland? Wat is un poisson d’avril en waarom kijken Fransen vreemd wanneer je ze uitnodigt voor une gourmette? Is het nou wel of niet netjes om amuse gueule te zeggen? De Franse keuken kent niet alleen veel gastronomische verrassingen, maar ook heel wat culturele en taalkundige geheimen, die in Ratjetoe worden onthuld.
Ratjetoe is een culinair taalboek Frans, vol knipogen, valkuilen en anekdotes over gerechten en dranken. Nuttig wanneer je je Frans wilt verbeteren. Een lust voor het oog, vanwege de vele kleurenfoto’s en humoristische illustraties. Een must voor iedereen die zich interesseert voor de Franse keuken en verplichte literatuur voor de horeca! Met 120 ludieke vragen (én antwoorden) om je keukenfrans te testen.
Mijn nieuwste boek Ratjetoe is uit en ligt vanaf komende week in de winkel. Dat moet gevierd worden! Daarom schrijf ik deze week iedere dag een stukje over Franse keuken(taal)geheimen. Ze hadden zomaar in Ratjetoe kunnen staan ...
Morgen aflevering 1
curry 4 shoes
BeantwoordenVerwijderennike basketball shoes
goyard handbags
ysl
cat boots
yeezy boost
michael kors outlet online
chrome hearts
jordan retro
hermes belt
replica bags online pakistan replica bags in delhi replica bags high quality
BeantwoordenVerwijderenvisite site replica ysl bags australia see it here replica bags review anchor replica bags hermes
BeantwoordenVerwijderen